Јаши (Св. Петка) / више термина

ЈАШИ (Мошти Свете Петке)

05.04./10.04.2017. – ПОПУЊЕНО
26.07./31.07.2017. – ПОПУЊЕНО
18.10./23.10.2017.

 

1.дан – Полазак у касним послеподневним часовима из Београда. Дневна и ноћна вожња кроз Румунију са успутним паузама и граничним формалностима.

2.дан – Долазак рано ујутру у један од манастира округа Њамц где је предвиђен смештај. Обилазак манастирског комплекса. Ноћење.

3. дан – Литургија, а потом одлазак до преостала два од три манастира која нисмо обишли претходнни дан (манастира Сихастрија , Секу , Њамц) . Одлазак у Јаши и смештај у хотел 2* или 3* у центру града. Ноћење

4. дан – Св.Литургија крај моштију Свете Петке, а потом и акатист светитељки. Обилазак цркве Светог Спиридона која се налази у оквиру болнице, манастира Света три јерарха и цркве Светог Николе у центру Јашија. Ноћење у истом хотелу

5.дан – Св.Литургија крај моштију Свете Петке, и полазак према Србији у поподневним часовима. Ноћна вожња

6. дан –  Очекиван долазак у Београд у послеподневним часовима.

Цена:  125e
Могуће плаћање на 6 рата (јануар – јун 2017. први термин, март – август за други термин, јул – децембар за трећи термин,  уз депоновање чекова)

Цена обухвата:

– превоз аутобусом туристичке класе

– 2 ноћења у хотелу 2* или 3* у центру Јашија у 1/2 , 1/3 или 1/4 собама са купатилом

– 1 ноћење у манастирским конацима неког од манастира округа Њамц (некатегорисан смештај).

– водство и организацију пута

Цена не обухвата:

– оброке

– индивидуалне трошкове путника

– међународно здравствено осигурање (око 500 динара)

– доплата за 1/1 собу у хотелу у Јашију – 50е

Агенција има право нумерације седишта. Сва седишта у аутобусу су стандардизована и прошла су технички преглед надлежне установе, те не постоји могућност избора седишта.

УСЛОВИ , НАЧИН ПЛАЋАЊА, НАПОМЕНЕ:

-Плаћање је у динарској противвредности по продајном курсу Рајфајзен банке за ефективу. Могуће плаћање на рате до 15.06.2017. / 15.08.2017. / 15.12.2017.  уз депоновање чекова или административне забране.
– Минимум 40 путника за реализацију аранжмана. У случају мањег броја пријављених агенција задржава право промене цене уз сагласност пријављених путника. У случају неслагања путника, агенција задржава право отказа аранжмана
– У собе се улази првог дана боравка од 15:00 – 22:00 часова (постоји могућност ранијег или каснијег уласка).
– Факултативни излети нису обавезни део програма и зависе од броја пријављених путника. Цена се састоји од трошкова резервације, превоза, водича, улазница, организације… Термини факултативних излета су променљиви и зависе од слободних термина по локалитетима, броја пријављених путника и објективних околности.
– Дужина трајања слободног времена за индивидуалне активности током програма путовања зависи од објективних околности (нпр. дужине трајања programskih обилазака, термина полазака…).
– За све информације дате усменим путем, агенција не сноси одговорност. Једино валидан је писани програм путовања истакнут у просторијама агенције.
– Организатор путовања задржава право промене програма путовања услед непредвиђених објективних околности (нпр. гужва на границама, гужва у саобраћају, затварање неког од локалитета предвиђеног за обилазак…).
– Потписник уговора о путовању или представници групе путника обавезни су да све путнике упознају са уговореним програмом путовања, условима плаћања и Општим условима путовања организатора путовања.
-Тачно време поласка агенција одређује најкасније 24ч пред путовање. Време доласка се не може предвидети јер зависи од пуно фактора.
– Лични пртљаг унесите са собом у аутобус. Пртљаг из бункера се не вади до смештаја у хотел/апартман, јер возачи своје паузе користе за одмор, ради ваше безбедности.
– Двокреветна соба може да садржи два одвојена кревета или један брачни кревет, а трокреветна соба три одвојена лежаја или један брачни и један одвојени, итд.
– Полазак је из Београда, и успутно стајање је могуће само на предвиђеним стајалиштима за туристички аутобус, ради ваше безбедности и то само ако аутобус пролази туда по предвиђеној рути. Дакле, успутно скупљање путника је могуће само уколико се место стајања поклапа са рутом и уколико је потпуно безбедно за заустављање аутобуса.
-Ово путовање је поклоничко, тако да смештај у конацима и приватним вилама није категорисан, али је надасве пристојан. У аутобусу се слушају искључиво духовне песме на српском, румунском, грчком, руском , црквенословенском и осталим језицима. Путовање је са благословом духовника и духовно руковођено свештеником.
– Агенција не сноси одговорност за непредвиђене околности на путу и евентуална кашњења.
– Због недовољног броја путника или услед више силе, агенција може отказати путовање до 5 дана пред полазак.
Важе ОУП агенције Ловћен, ОТП 259/2010 која је организатор овог путовања.
ЈУТА гаранција путовања уз полису коју издаје ДДОР Нови Сад на 300.000 еур за случај инсолвентности и одговорности.