Почајев / више термина

Почајев

28.04./02.05.2017. – ПОПУЊЕНО
06.07./10.07.2017. – ПОПУЊЕНО
10.11./14.11.2017.

 

1.дан – Полазак из Београда и Новог Сада у поподневним часовима (у договрено време), и ноћна вожња кроз Мађарску и Украјину.

2.дан – Уколико време дозволи обилазак манастира Свих Светих у Мукачеву. Долазак у послеподневним часовима у Почајевску лавру ( која чува чудотворну икону мајке Божије коју монаси спуштају са иконостаса свако јутро, затим место где се јавила Богородица са отиском њеног стопала , мошти Светог Јова и Амфилохија). Смештај у приватну гостионцу или оближњи хотел 2* или 3*, а потом слободно време за одмор. Вечерње богослужење. Ноћење

3. дан – Јутрење и света литургија. Одлазак до Духовског скита који се налази на 3км од лавре. Потом одлазак до скита Свете Ане на око 30км северније од Почајева, где је могуће погружавање. Повратак  у исти смештај на ноћење.

4. дан – Напуштање смештаја и слободно време за обилазак комплекса (Успенски храм, Тројицки храм и храм Св.Јова). Полазак у послеподенвним часовима за Београд и Нови Сад.

5. дан – Повратак у послеподневним часовима за Београд и Нови Сад.

Цена: 110е

Могуће плаћање на 6 рата (јануар – јун 2017. први термин, март – август за други термин, јул-децембар за трећи термин,  уз депоновање чекова)

Цена подразумева:
– превоз аутобусом туристичке класе (од 40 до 85 места)
– 2 ноћења у двокреветним  собама са купатилом у хотелу 3* у центру Почајева.
–  водство и организацију пута

* са групом иде духовник путовања

Цена не подразумева:

– оброке који се могу врло повољно обезбедити у манастирском комплексу
– поменике , чији ценовник можете погледати ОВДЕ (1 евро је око 30 грн.)
– групно међународно путно здравствено осигурање са покрићем трошкова до 5000 еур – 600 динара
– индивидуалне трошкове

НАПОМЕНА: ПРЕПОРУКА ЈЕ ДА СЕ ИСПОВЕДИТЕ КОД СВОГ СВЕШТЕНИКА/ДУХОВНИКА УКОЛИКО ЖЕЛИТЕ ДА СЕ ПРИЧЕСТИТЕ. МОГУЋЕ ЈЕ ИСПОВЕДИТИ СЕ И У МАНАСТИРУ КОД РУСКОГ СВЕШТЕНИКА.

Агенција има право нумерације седишта. Сва седишта у аутобусу су стандардизована и прошла су технички преглед надлежне установе, те не постоји могућност избора седишта.

УСЛОВИ , НАЧИН ПЛАЋАЊА, НАПОМЕНЕ:

-Плаћање је у динарској противвредности по продајном курсу Рајфајзен банке за ефективу. Могуће плаћање на рате до 15.06.2017. / 15.08.2017. / 15.12.2017. уз депоновање чекова или административне забране.
– Минимум 40 путника за реализацију аранжмана. У случају мањег броја пријављених агенција задржава право промене цене уз сагласност пријављених путника. У случају неслагања путника, агенција задржава право отказа аранжмана
– У собе се улази првог дана боравка од 15:00 – 22:00 часова (постоји могућност ранијег или каснијег уласка).
– Факултативни излети нису обавезни део програма и зависе од броја пријављених путника. Цена се састоји од трошкова резервације, превоза, водича, улазница, организације… Термини факултативних излета су променљиви и зависе од слободних термина по локалитетима, броја пријављених путника и објективних околности.
– Дужина трајања слободног времена за индивидуалне активности током програма путовања зависи од објективних околности (нпр. дужине трајања programskih обилазака, термина полазака…).
– За све информације дате усменим путем, агенција не сноси одговорност. Једино валидан је писани програм путовања истакнут у просторијама агенције.
– Организатор путовања задржава право промене програма путовања услед непредвиђених објективних околности (нпр. гужва на границама, гужва у саобраћају, затварање неког од локалитета предвиђеног за обилазак…).
– Потписник уговора о путовању или представници групе путника обавезни су да све путнике упознају са уговореним програмом путовања, условима плаћања и Општим условима путовања организатора путовања.
-Тачно време поласка агенција одређује најкасније 24ч пред путовање. Време доласка се не може предвидети јер зависи од пуно фактора.
– Лични пртљаг унесите са собом у аутобус. Пртљаг из бункера се не вади до смештаја у хотел/апартман, јер возачи своје паузе користе за одмор, ради ваше безбедности.
– Двокреветна соба може да садржи два одвојена кревета или један брачни кревет, а трокреветна соба три одвојена лежаја или један брачни и један одвојени, итд.
– Полазак је из Београда, и успутно стајање је могуће само на предвиђеним стајалиштима за туристички аутобус, ради ваше безбедности и то само ако аутобус пролази туда по предвиђеној рути. Дакле, успутно скупљање путника је могуће само уколико се место стајања поклапа са рутом и уколико је потпуно безбедно за заустављање аутобуса.
-Ово путовање је поклоничко, тако да смештај у конацима и приватним вилама није категорисан, али је надасве пристојан. У аутобусу се слушају искључиво духовне песме на српском, румунском, грчком, руском , црквенословенском и осталим језицима. Путовање је са благословом духовника и духовно руковођено свештеником.
– Агенција не сноси одговорност за непредвиђене околности на путу и евентуална кашњења.
– Због недовољног броја путника или услед више силе, агенција може отказати путовање до 5 дана пред полазак.
Важе ОУП агенције Ловћен, ОТП 259/2010 која је организатор овог путовања.
ЈУТА гаранција путовања уз полису коју издаје ДДОР Нови Сад на 300.000 еур за случај инсолвентности и одговорности.