О агенцији

Туристичка агенција Ловћен послује преко 20 година као породична фирма у домену туризма , да би коначно 2003. године прерасла у мало предузеће. Носилац је свих лиценци надлежних министарстава задужених за туризам, а од 12.02.2010. поседујемо и најновију лиценцу министарства економије и регионалног развоја Републике Србије – ОТП259/2010.

И  ове, и наредне године, у плану је да наше малишане водимо у најбоље објекте намењене дечјем туризму и организовању наставе у природи, као што су: хотел Неда на Руднику, хотел Сребрна Лисица на Копаонику,  хотел Дрина на Тари, хотел Јуниор на Копаонику , хотел Браћа Секулић и одмаралиште Сунчани Брег на Златибору…  Поред дечјег и омладинског туризма који је свакако наша претежна делатност, дугогодишњи смо закупци бројних објеката у Црној Гори и Грчкој.

У 2014. , 2015. и текућој години издвајамо смо се као лидер у организацији ходочашћа, али и регионалних викенд путовања. Путујте са нама у Требиње, Дубровник, Сарајево, Мостар, Темишвар, али и на поклоњење светињама у Хиландар, Егину, Јаши, Крф, Острог, Почајев, Русију…

Све наше програме можете плаћати на више месечних рата,чак и  програме свих других проверених агенција.

Туристичка агенција Ловћен је своје пословање ускладила са новим правилником о лиценцирању туристичких организатора, те поседује полису од инсолвентности и одговорности коју обезбеђује ЈУТА сервис у сарадњи са ДДОР комапнијом. ЈУТА сервис пружа нашим путницима вишеструку заштиту и непроцењиви 24/7 сервис. све о ЈУТА гаранцијама можете погледати кликом на лого:

Yuta_Garancija putovanja 2016_RGB

Туристичка агенција Ловћен је водећа агенција у Србији по оцени путника на порталу Путуј Сигурно, што можете видети кликом на сличицу испод:

putuj-sigurno-featured-359x201

ПУТУЈТЕ СИГУРНО СА АГЕНЦИЈОМ ЛОВЋЕН!!!